Projects

  • Colliers CGI slide 1
  • Colliers CGI slide 2
  • Colliers CGI slide 3
  • Colliers CGI slide 4
  • Colliers CGI slide 5
  • Colliers CGI slide 6
  • Colliers CGI slide 7
  • Colliers CGI slide 8
  • Colliers CGI slide 9
  • Colliers CGI slide 10
  • Colliers CGI slide 11
  • Colliers CGI slide 12
  • Colliers CGI slide 13

Colliers CGI

ECF worked closely with peckvonhartel and Colliers to create the new CGI offices located on level 18 of HWT tower in Southbank.


The project consisted of over 100 Loop workstations incorporating an in desk power solution, upholstered panels and a timber edge detail creating a clean and crisp look. To compliment the workstations the mesh backed Group task chair was utilised.



Ottomans were used throughout to create breakout spaces or to convert workstation areas into casual meeting spaces. Other meeting and breakout spaces were also created using the Sceptre collaboration high table and Coz low back drafting stools and custom joinery tables with Neo Stool.

Location

Southbank

Designer

peckvonhartel

Client

Colliers International